Οι Εγκαταστάσεις μας

Τι προσφέρουμε στους πελάτες μας

Οι Υπηρεσίες μας

Στο Armiriki Rooms προσφέρουμε ένα σύνολο ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες μας, προσπαθώντας να κάνουμε τις καλοκαιρινές τους διακοπές αξέχαστες.

Εγγύηση αποτελεί το γεγονός ότι είμαστε παρόντες κατά την άφιξη των πελατών μας και παραμένουμε στις εγκαταστάσεις μας σε ολόκληρη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Εγγυόμαστε για

Ασφαλής Παιδότοπος

Στο Armiriki Rooms είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία ενός οικογενειακού περιβάλλοντος για τους πελάτες μας, ειδικά τις οικογένειες που έχουν μικρά παιδιά.

Μας ενδιαφέρει η ασφάλεια των μικρών παιδιών όταν αυτά παίζουν. Γι’ αυτό και αφιερώσαμε ένα σημαντικό μέρος του κήπου μας στα μικρά παιδιά (ειδικά στις ηλικίες 2-8 ετών).

Ο παιδότοπος, που βρίσκεται κάτω από τη σκιά των πλατανιών, είναι περιφραγμένος έτσι ώστε τα παιδιά να μη μπορούν να βγουν από εκεί μέσα χωρίς επίβλεψη.

Πάρκινγκ & Ψυχαγωγία

Στο Armiriki Rooms επίσης ενδιαφερόμαστε για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας. Γι’ αυτό και έχουμε αφιερώσει μεγάλο τμήμα των εγκαταστάσεων μας στα αυτοκίνητα των πελατών μας. Το αυτοκίνητο σας θα είναι 24/7 εντός των εγκαταστάσεων μας, κάτω από τη σκιά πελώριων πλατανιών.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ταυτόσημες με την ξεγνοιασιά. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήσαμε ένα μέρος στον κήπο μας όπου μπορείτε: να πιείτε τον καφέ σας, να ψήσετε το γεύμα ή το δείπνο της οικογένειας σας στην ψησταριά, να δείτε δορυφορική TV. Απλώς φροντίστε να τηρήσετε τις ώρες κοινής ησυχίας: 15:00 – 17:00 και μετά τις 11 το βράδυ.

Παροχές Δωματίων

Τα δωμάτια μας είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Τα δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια μας, παρέχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών.

Κάθε δωμάτιο προσφέρει

Τα Armiriki Rooms είναι ιδανικά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!!