Τα Δωμάτια Μας

Επιλέξτε το δωμάτιο των διακοπών σας!

Περιγραφή Δωματίων

Πατήστε στα δωμάτια που επιθυμείτε για να δείτε τις παροχές τους, να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα τους για την περίοδο που θέλετε και να επιλέξετε το δωμάτιο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα μας Facebook Wall για να δείτε πιθανές προσφορές.

Δωμάτιο 101

Το Δωμάτιο 101 είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 102

Το Δωμάτιο 102 είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 103

Το Δωμάτιο 103 είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 104

Το Δωμάτιο 104 είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 105

Το Δωμάτιο 105 είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 202

Το Δωμάτιο 202 είναι ένα Τετράκλινο δωμάτιο. Διαθέτει 2 δίκλινα κρεβάτια (1,2μ + 1,2μ). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στο χώρο στάθμευσης!

Δωμάτιο 203

Το Δωμάτιο 203 είναι ένα Δίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει 2 μονά κρεβάτια (1μ + 1μ). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 204

Το Δωμάτιο 204 είναι ένα Δίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει 2 μονά κρεβάτια (1μ + 1μ). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 205

Το Δωμάτιο 205 είναι ένα Πεντάκλινο δωμάτιο. Διαθέτει 2 δίκλινα κρεβάτια (1,2μ + 1,2μ) και ένα μονό κρεβάτι (1μ). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στον παιδότοπο μας!

Δωμάτιο 301

Το Δωμάτιο 301 είναι ένα Τετράκλινο δωμάτιο. Διαθέτει 2 δίκλινα κρεβάτια (1,2μ + 1,2μ). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στο χώρο στάθμευσης!

Δωμάτιο 302

Το Δωμάτιο 302 είναι ένα Τετράκλινο δωμάτιο. Διαθέτει 2 δίκλινα κρεβάτια (1,2μ + 1,2μ). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στο χώρο στάθμευσης!

Δωμάτιο 303

Το Δωμάτιο 303 είναι ένα τρίκλινο δωμάτιο. Διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Επίσης, διαθέτει δική του εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και λουτρό. Το μπαλκόνι του έχει θέα στον κήπο και στο χώρο στάθμευσης!

Διαμέρισμα 307

Το Διαμέρισμα 307 έχει 2 υπνοδωμάτια, μια μεγάλη κουζίνα και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Κάθε υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι (1,4 μ.) και ένα μονό κρεβάτι (1μ.). Στην κουζίνα υπάρχει επίσης και ένας καναπές!

armirikiΔωμάτια